Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Новини
Начало > Новини > Съдържание

Продуктова категория

Червей винтов компактен корпус

Worm Gear Reducer е компактна структура, високо предавателно число, червяк винтов винт и при определени условия със самозаключваща функция на трансмисионната техника, е един от най-често използваните редуктори, от които, кухият вал спираловиден редуктор не само горните характеристики, Worm Screw Jack, но и лесен за инсталиране, разумна структура, все по-широко използвана. Двуфазен редуктор с кухи валове в червячния редуктор за добавяне на спираловиден редуктор, многостепенният редуктор може да постигне много ниска скорост на въртене, е комбинацията от спираловидно зъбно колело и спираловидно зъбно колело, което е по-ефективно от чисто един етап червячен редуктор. Червяк винт и малка вибрация, нисък шум, ниска консумация на енергия.

Редуктор червей предавка, за да се подобри ефективността, обикновено се използва цветни метални червей зъбна предавка, червей е използването на твърда стомана, защото е плъзгащ фрикционно шофиране, червей винт винт в хода на работа, тя ще произвежда по-висока топлина, така че редукторните части и уплътненията между топлинното разширение на разликата, винтовата винтова вилка, така че в координатната повърхност на пролуката и масло, дължащо се на температурата на увеличаването на разреденото, лесно да причинят изтичане. Основните причини са четири точки, едната е материалното колокация е разумно, второто е качеството на повърхността на сцеплението с триещата повърхност, третата е изборът на смазочно масло, Worm Screw Jack количеството е правилно, четирите са качеството на сглобяването и използваща среда.


Шнековият зъб обикновено използва калайния бронз, чифтовият материал червей използва 45 стомана, за да втвърди до HRC45 155, също така често използвани 40C: закалени HRC50 155, шлайфане шлайфане на грапавост на Rao 8FCM, нормалната работа на редуктора , червеят е като закален "файл", червей винт винт и постоянно подаване червей предавка, така че червей предавка. Като цяло, този вид износване е много бавен, като фабрика, която някой редуктор може да използва повече от 10 години. Ако скоростта на износване е по-бърза, трябва да се обмисли дали правилният избор на редуктор е правилен, дали има работа с претоварване, материал от червячни предавки, качество на сглобяването или използване на околната среда и т.н.

Обикновено се наблюдава вертикална инсталация на редуктора, главно с добавяне на смазочно масло и избор на смазочно масло. Вертикална инсталация, много лесно е да причините недостатъчно масло, когато редукторът спре да работи, загубата на маслото на двигателя и редуктора, предаването не се дължи на защита от смазване, стартиране или процес на работа не е ефективно смазване причинено механично износване или дори повреда.

Когато редукторът се повреди, дори ако скоростната кутия е добре запечатана, фабриката често установява, че трансмисионното масло в редуктора е емулгирано, носенето е ръждясващо, корозирало, повредено, защото намаляването в процеса на транспортиране, топлината след образуването на кондензация на вода; Разбира се и качеството на лагерите, процесът на сглобяване е тясно свързан.


Запитване
Send
Свържете се с нас
Адрес: Xinji шосе, Nancheng, Dongguan Сити, провинция Гуангдонг, Китай.
Телефон: +86-0769-83061993
Факс: +86-0769-88057667
Имейл: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Индустриална Ко, ООД всички права запазени.