Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Новини
Начало > Новини > Съдържание

Продуктова категория

Принцип на работа на скоростната кутия

С прости думи Cuter Gearbox принципът на работа на вятърната турбина е да насърчава въртенето на работното колело през вятъра и след това чрез предавателната система, за да постигне скоростта на генератора, за да задвижва генерацията на електроенергия (металообработването е наистина добра) ефективна вятърна енергия в електроенергия. Скоростна кутия с метър Според настоящата технология за вятърна мелница, около три метра в секунда от скоростта на бриз (степента на бриз), можете да започнете да генерирате електричество.

Най-често срещаната структура на големите вятърни турбини, свързани към мрежата, е хоризонталната ос на вятърното колело с три остриета, а лопатките на вятърни турбини, монтирани на изправената тръбообразна кула, са изработени от композитен материал. Скоростна кутия Митър За разлика от малки вятърни турбини, Miter Gearbox, вятърните турбини на големи вятърни турбини се въртят доста бавно. Скоростна кутия Сравнително прости ветрогенератори се използват при фиксирана скорост. Скоростна кутия Обикновено с две различни скорости - при слаб вятър с ниска скорост и висока скорост при силни ветрове. Тези индукционни двигатели с фиксирана скорост са в състояние директно да генерират променлив ток от мрежата.

Сравнително нов дизайн обикновено е променлива скорост (като V52-850 киловата вятърна турбина скорост от 14 на минута до 31.4 в минута). При работа с променлива скорост аеродинамичната ефективност на вятърната турбина може да се подобри, за да се извлече повече енергия и да се намали шума при слаби вятърни условия. Ето защо, Miter Скоростна кутия променлива скорост на вятърни турбини дизайн от постоянна скорост вятърна турбина, все по-популярни.

Сензорът, монтиран на гърба, установява посоката на вятъра и автоматично превключва гершела и вятърното колело през кормилния механизъм. Скоростната кутия се насочва към вятъра (металът е наистина добър). Скоростна кутия с въртящ механизъм Ротационното движение на вятърното колело се предава на генератора в гнездото чрез предавателната кутия. Не се предава директно към генератора).

Изходната мощност на всички вятърни турбини варира с вятъра. Двете най-чести начини за ограничаване на изходната мощност (което ограничава натиска върху вятърното колело) са настройката на престоя и регулирането на скосяването. Използването на ветрогенераторни ветрогенератори, ветровете, които надвишават номиналната скорост на вятъра, ще причинят спойлер да тече през въздушния поток на лопатките, което ще доведе до срив на колелото. Когато вятърът е твърде силен, Miter Gearbox индустрията ще бъде действие на спирачния механизъм, така че вятърното колело спира. Скоростна кутия Използването на скосени вятърни турбини, като всяка лопатка може да се върти във вертикалната ос. Скоростта на смяната на ъгъла на рязане се променя с скоростта на вятъра, като по този начин се променя аеродинамичната производителност на вятърните турбини. Когато вятърът е прекалено силен, преместете листата до края на въздуха към вятъра, така че вятърното колело спира.


Запитване
Send
Свържете се с нас
Адрес: Xinji шосе, Nancheng, Dongguan Сити, провинция Гуангдонг, Китай.
Телефон: +86-0769-83061993
Факс: +86-0769-88057667
Имейл: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Индустриална Ко, ООД всички права запазени.