Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Новини
Начало > Новини > Съдържание

Продуктова категория

Запитване за подобряване на скоростната кутия

Скоростна кутия С разработването на технологията за производство на автомобили и използването на изискванията за увеличение, автомобилното зъбно колело се движи към висока точност, висока якост, високото натоварване на сгъваемата предавка, ниския шум, леката и дълготрайната посока на живот, предлагат по-високи изисквания. Заострянето на зъбните зъбни колела е много важна технологична мярка за контролиране на шума от зъбно колело, Miter Gearbox, който предизвиква вниманието и вниманието на производствената и преработвателната промишленост в страната и чужбина.

Фаската е по същество малка фаска, която е разположена в остри ъгли след зъбния профил на зъбното колело, а след това и малка фаска, за да има голяма фаска на двата края на зъбното колело (т.е. ъгъл ) фаза разлика, тя се нарича скосяване. Решетката на зъбно колело на зъбно колело е разделена на следните две части: скосяване на зъбите и профилиране на зъбите

Фаската е важна мярка за заостряне по крайната повърхност на зъбите, за да се предотврати шумът и повредата при захващане на повърхността на зъба поради малките изкривявания.

Двойката зъбни колела в процеса на захващане, преместването на междинното зъбно колело в началото на зацепването поради обработката и деформацията на зъбите, лесно водят до удар, така че вибрациите се увеличават.

Големи и малки зъбни колела в експлоатация, метър предавателна кутия, ако не използвате горната част на зъба, а след това често се появяват в зъбците зъбно колело на зъб корен. Това е така, защото размерът на зъбните зъбни колела на външния пръстен обикновено е по-твърд от зъбния корен и когато скоростта на плъзгане е по-голяма, метровата предавателна кутия е съчетана с неправилното регулиране, когато се монтира, така че след работа на размерите на зъбните колела често на върха на всеки друг От корена на зъба, лесен за изготвяне маркировки бразда, подобно на залепване, понякога зъб зъб пиньон зъб повърхността също изготвят същите маркировки бразда, живот на предавката има сериозно въздействие.

След скосяването за отстраняване на зъбния накрайник и зъбния профил остри ъгли имат следните предимства:

(1) При индукционно втвърдяване на предавката, междинната предавателна кутия междинната честота, особено високочестотното отопление, има тенденция към прегряване при острите ъгли. Поради тази причина, зъбното зъбно колело трябва да бъде скосено преди охлаждане, за да се получи най-добрият ефект на охлаждане по време на топлинната обработка.

(2) върху закалената предавка, като се нагрява преди подходящата топлина преди фаската (за предпочитане заоблена) в процеса на карбуризиране на топлинната обработка, за да се избегне въртенето на зъбите в ъглите на окислителното декарбулзиране.

(3) да се намали концентрацията на натоварване по време на охлаждането, за да се намали и отстрани процеса на топлинна обработка, причинена от охлаждане на пукнатини или пукнатини, Miter Gearbox, която за предотвратяване на крекинг погасяването има важна роля.

Съвременните тежкотоварни втвърдени предавки не са зависими само от шлифовъчната машина, за да се гарантира точността на шлайфането, тъй като много местни и чуждестранни предприятия успешно са извършили надраскване на процеса на шлайфане, дали външните или вътрешните зъби са карбидни инструменти. Закалена повърхност за изстъргване. Тъй като закаленото лице след фаска, е благоприятно за рязане на инструмента, метър предавателна кутия, която може ефективно да избегне ножа и да отреже ножа. За втвърдената повърхност, за да се надраска процеса на смилане, изстъргването преди твърдата страна на лицето, е много важно и трябва да бъде работа.

Зъбна резачка скосяване е да се гарантира, че качеството на предавката не може да се използва за пренебрегване на важния процес, метър предавателна кутия в съответствие с предавката в кутията в позицията и ролята на неговите зъби край фаска обработка изисквания също са различни.


Запитване
Send
Свържете се с нас
Адрес: Xinji шосе, Nancheng, Dongguan Сити, провинция Гуангдонг, Китай.
Телефон: +86-0769-83061993
Факс: +86-0769-88057667
Имейл: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Индустриална Ко, ООД всички права запазени.